Állatorvosok és gazdálkodók beszámolói

A Sano állatgyógyászati termékek meggyőzőek a gyakorlati alkalmazásban

Az egészséges borjú ma

Dr. Meis Christoph állatorvos meg van győződve: „A Calf fit®-vel a borjak optimálisan ellátva kezdik meg a felnevelési fázist. Így hathatósan megelőzhető a vas és E vitamin / szelén hiány – és mindez szájon át, teljesen injekciómentesen. Ez a borjak részére stresszmentes és az erekbe való véletlen injektálás miatti sokkveszély teljes mértékben megszűnik. E mellett a Calf fit® azt a természetes felvételi utat használja, amit a természet is erre teremtett.

Miért ajánlom mezőgazdászaimnak a Calf digest®-et? Szopási gyengeség és hasmenés esetében a Calf digest® az optimális megoldás annak érdekében, hogy a borjak vér-pH-értékét emeljük, a bélflórát probiotikumok segítségével stabilizáljuk és ezen keresztül megtartsuk a legyengült borjak vitalitását. Csak egészséges borjakból lesznek egészséges tehenek teljes teljesítménypotenciállal“, mondja végső megerősítésként a szarvasmarha szakember.

Kapcsolat:
Dr. med. vet. Christoph Meis
prakt. Tierarzt und staatl. gepr. Klauenpfleger
Sidagstr. 16
33142 Büren-Siddinghausen
Mobil: 0160 / 38 38 378

 

A beteg borjak is tovább isznak

A Güterstrasse-i állatorvosi rendelő 16 állatorvost alkalmaz a haszonállatok területén.  Andre Hünting állatorvos, a rendelő egyik társtulajdonosa, bevezetése óta a Calf digest®-re alapoz: „A cél az, hogy a borjak hasmenés esetén is tovább igyanak. A Calf digest®-el kapcsolatos visszajelzések, amelyeket a gazdáktól kapunk, mind pozitívak. Beszámolnak nekünk, hogy a Calf digest® optimálisan kezelhető és a borjak a hasmenés ellenére is jól fogyasztják a tejet. Nagyon fontos számomra, hogy már az első jeleknél azonnal cselekedjünk és nem sokat várunk. További előny, amit a Calf digest®-ben látok: A készítményben levő tejsavbaktériumok segítségével ismét jó bélflórát lehet kialakítani.

Mi az állatorvosok állásfoglalása a jövőt illetően? A szarvasmarha szektorban Andre Hünting nagy jelentőséget lát az állománygondozásban és az állategészség javítására, valamint üzemi mérőszámok javítását célzó tanácsadásban: „A cél az, hogy csökkentsük a felhasznált antibiotikumok mennyiségét. Éppen ezért döntő szerepet játszik a diagnosztizálás – ez által válik a célzottabb munka lehetővé“, magyarázza a tapasztalt nagyüzemi állatorvos.

Kapcsolat:
Tierarztpraxis an der Güterstrasse
Bahrenberg / Geuchen / Hüting / Mandischer GbR
Güterstraße 7
46499 Hamminkeln
Tel.: 0 28 52 / 90 990
Fax: 0 28 52 / 90 99 16
info@gueterstrasse.de

 

A „minden egyben“ kombináció

A Remel-i (Niedersachsen) Wallrichs családi gazdálkodó borjai hosszú időn át rosszul indultak az itatási fázisba – annak ellenére, hogy Gerd Wallrichs a borjakat már elég korán ellátta vassal. A készítmény akkortájt azonban csak vasból állt, nyomelemek és vitaminok nélkül. A borjaknak injekció formájában adták be. „Állatorvosom akkor javasolta nekem a Calf fit®-et “, számol be Gerd Wallrichs. A szerves formában, mint glycinat jól hasznosuló vas, valamint a szelént is tartalmazó az E vitamin támogatja a borjak vitalitását és egészségét. „Az adagolás egyszerű és egy tabletta adásával minden el van intézve. A Calf fit® segítségével borjaim már az első hetekben sokkal ellenállóbbak és erősnek látszanak. A hasmenéses esetek száma is alacsonyabb“, örül a gazda az eredményeknek.

Az Ön közvetlen kapcsolata hozzánk

Sano Modern Takarmányozás Kft.
Csorba Zsolt
+36 34 556 - 700
+36 34 556 - 710
Külterület 069/6. hrsz.
Csém
2949
Magyarország