Az elmélet és a gyakorlat találkozása

Gazdálkodók és állatorvosok

A gazdálkodók és az állatorvosok több mint kétharmada cserél tapasztalatot kollegáival, kér segítséget és ötleteket olyan fontos témákban, mint a takarmányozás, az állategészségügy vagy az üzemirányítás. Ezekkel a  szemináriumokkal a Sano Akadémia jelentős mértékben támogatja  az egymás közötti fontos tapasztalatcseréket. Ami a különlegesség ebben: Az elméleti tudás közvetítésével a mezőgazdasági üzemben tartott szemináriumokkal összekapcsolva a szemináriumok gyakorlatias és hatékony megközelítési módokat mutatnak be, amelyek azonnal és sikeresen megvalósíthatók az üzemi gyakorlatban.

Így kapnak a jövőre orientált üzemek innovatív ötleteket és módszereket a kezükbe ahhoz, hogy a jövőben is nyereségesen tudjanak gazdálkodni. A sikeres üzemvezetők és állatorvosok az állatállomány teljesítményének folyamatos fejlesztését tekintik egyik legfontosabb célkitűzésüknek. Ezért magas az értékük a folyamatos továbbképzéssel összekapcsolódó innovatív termékeknek, koncepcióknak.

A Sano Akadémia szívesen nyújt ehhez támogatást és a következő témákban kínál szemináriumokat:

  • Optimális takarmányozás és takarmányozási stratégiák
  • Állattartás és állategészség  
  • Jövőbe mutató üzemirányítás 
  • Modern állománymenedzsment
  • A takarmányadag költségoptimalizált összeállítása

Célunk, hogy a gyakornokoknak a tudomány és a kutatás legújabb eredményeit megismerhessék, hogy ismeretekkel tökéletesen felvértezve léphessenek a szakmai mindennapokba.

Az Ön közvetlen kapcsolata hozzánk

Sano-Modern Takarmányozás Kft.
Sano Akademia vezető
+36 34 556 - 700
+36 34 556 - 700