Az Ön munkáltatója

A Sano-nál a középpontban az ember áll.  Te vagy a Sano. Munkatársaink részére lehetőséget adunk, hogy feladataikat individuálisan és személyesen, igényeiknek és képességeiknek megfeleően alakítsák. Mindenki maga határozhatja meg saját irányát.

Mi vár Rád a Sano-nál, mint munkáltatónál?

Sano családi vállalkozás
Mi egy nemzetközileg tevékenykedő családi vállalkozás vagyunk és minden új családtagot szívesen fogadunk. Kíváncsian várjuk, hogy Téged, mint kollegát megismerhessünk és együtt dolgozhassunk Veled.

Siker a csapatban
A Sano-nál kezdéskor személyes mentorod kísér és támogat tettel és tanáccsal egyaránt. Így gyorsan be tudod magad dolgozni és profitálhatsz tanácsadód tudásából.

Előny a tudásból
Nem futunk az oktatási tendek után, a Sano Akadémián saját képesítési programjainkat fejlesztetjük. Ennek értelmében mindig egyénre szabott továbbképzésben és egyéni fejlesztésben részesülsz.

Biztonság a jövőre
Az évi 20 % növekedéssel a Sano teljes mértékben egészséges vállalat, amely biztos és hosszú távra szóló munkahelyeket kínál. Az üzemi nyugdíjrendszer segítségvel munkatársaink saját jövőjükbe invesztálhatnak és e mellett profitálhatnak a Sano munkáltatói támogatásából is.

Karrierlehetőségek
A felelősségteljes munkát elég hamar átadjuk munkatársainknak. Az erőteljes növekedés lehetővé teszi a gyors karrierépítéstt mind szamai, mind vezetői pozicíókban.

Kellemes munkakörnyezet
A korszerü irodaépület közösségi konyhája, nyáron a napterasz kellemes munkaklímát biztosítanak. Ezen felül a telephelyen dolgozó munkatársaink részre biztosítjuk az ingyenes ivóvíz-, kávé- és teafogyasztást.

Az Ön közvetlen kapcsolata hozzánk

Sano Modern Takarmányozás Kft.
Csorba Zsolt
+36 34 556 - 700
+36 34 556 - 710
Külterület 069/6. hrsz.
Csém
2949
Magyarország