Baromfi takarmányozási koncepció
A takarmánygyártó cégek egyre szerteágazóbbá váló kihívásokkal állnak szemben. Egyfelől fenntartható, gazdaságos baromfihizlalásra és tojástermelésre van szükség, másfelől viszont kérdéses, hogyan lehet hasznosítani a legfrissebb takarmányozási és fiziológiai megállapításokat, hogyan lehet helyes döntéseket hozni a takarmányozás tervezésénél és az állatjóléti kérdéseknél. A baromfi intenzív nevelése és a tojók tojástermelése miatt a tápanyagok, vitaminok, nyomelemek, aminosavak és aktív hatóanyagok szükségletalapú ellátása ma sokkal fontosabb, mint valaha.
Az állatok megvásárlása és a takarmányköltségek jelentik a legnagyobb költségblokkot, ugyanakkor a takarmányozásban van a legnagyobb lehetőség a jövedelem optimalizálására. Az intenzív broilernevelésben és a tojástermelés fázisában számos lehetőség áll rendelkezésre a meglévő erőforrások jobb kihasználására és az árbevétel növelésére. Az állatok optimális takarmányozásával a broilercsirkék hamarabb érik el a kitűzött értékesítési súlyt, a tojótyúkok pedig a piaci igényeknek megfelelő, kiváló minőségű tojásokat termelnek. A fenntartható és kiváló minőségű baromfi hús- és tojástermelés jövőbeni előfeltétele az intenzív és keresletorientált takarmányozás.
Profitáljon a Sano tanácsadói koncepciójából, valamint kifejezetten a broilerek és tojók takarmányozásához kifejlesztett termékeinkből és funkcionális hatóanyag komplexeinkből a kitűzött céljai megvalósításához. Megmutatjuk hogyan kezelje a telepi és termelési kihívásokat hosszútávon ‒ az egészséges állomány, a turnusról turnusra történő fejlődés és a kiváló tojásminőség elérése érdekében.
A sikeres broilercsirke és tojó takarmányozáshoz töltse le a Sano kapcsolódó takarmányozási koncepcióját!
Baromfi takarmányozási koncepció
Kérjen tapasztalt szaktanácsadó kollégáinktól kötelezettségmentes, testreszabott konzultációt, hogy Ön is profitálhasson a Sano globális szaktudásából!