Egészséges növekedés

Egészséges növekedés a modern takarmányozásban

Mind általánosan, mind kifejezetten a modern takarmányozásban mindennnpai igényünk és hajtóerőnk az egészséges növekedésre való törekvés. Ennek megfelelően a Sano célkitűzése a következőben foglalható össze:

"A Sano globális felelősséget vállal, hogy elkötelezett munkatársakkal, minden Sano vállalatnál és minden országban, jelentős mértékben hozzájáruljon ahhoz, hogy a mezőgazdaságot a takarmányozás, állategészség és állatjólét területein világviszonylatban tartósan, a természet, az ember és az állat javára minden nap egy kicsit továbbfejlessze”

Gondolkodásunk és cselekvésünk erre alapszik és határozza meg partneri viszonyunk jövőjét a mezőgazdászokkal, az állatorvosokkal, kereskedelmi partnereinkkel és a társadalommal. Ennek megfelelően lehet az igényt négy tevékenségi területünk tekintetében megfogalmazni:

  • Mezőgazdaság: Az egészséges mezőgazdaságnak szüksége van egészséges és teljesítőképes állatokra. Mint nagy hatásfoku takarmányozási termékek kompetens szaktanácsadójaként és gyártójaként megalapozzuk partnereink gazdasági sikerét és üzemeik egészséges növekedését.
  • Állat: Tudományos alapokon és mind a mezőgazdászokkal, mind az állatorvosokkal szorosan együttműködve innovatív és a szükségleteknek megfelelő takarmányozási koncepciókat feljesztünk ki, amelyek az állatok részére minden élet- és teljesítési fázisban egészséges növekedést képesek biztosítani.
  • Ember: Az állatok egészséges ellátásán keresztül az emberek egészséges táplálkozásához is hozzájárulunk. Így bátran vállaljuk a globális élelmiszerellátás kérdésének kihívását is.
  • Környezet: Szociális alaposság és ökológiai értelem – ezek azok a „hozzávalók”, amelyekkel egészségesen lehet tartani a természetet. Kötelezzük magunkat a környezet védelmére és a források hatékony felhasználására. Kevesebből többet kihozni, ez az egészésges növekedés célja.

Ezen átfogó szemléletnek lekötelezve hozzuk a mezőgazdaság és korszerű takarmányozás igényeit az egészséges táplálkozással és az ökológai gondossággal összhangba.

Az Ön közvetlen kapcsolata hozzánk

Sano Modern Takarmányozás Kft.
Csorba Zsolt
+36 34 556 - 700
+36 34 556 - 710
Külterület 069/6. hrsz.
Csém
2949
Magyarország