Koca és malac takarmányozási koncepció

A takarmánygyártó cégek egyre szerteágazóbbá váló kihívásokkal állnak szemben. Egyfelől fenntartható, gazdaságos malacelőállításra van szükség, másfelől viszont kérdéses, hogyan lehet hasznosítani a legfrissebb takarmányozási és fiziológiai megállapításokat, hogyan lehet helyes döntéseket hozni az adag tervezésnél és az állatjólétnél. A kocák és malacok teljesítménye folyamatosan növekszik, ezért a tápanyagok, vitaminok, nyomelemek, aminosavak és aktív hatóanyagok szükséglet alapú ellátása ma sokkal fontosabb, mint valaha.

Az állatjólétre, a műtrágya használatára, a hatékonyságra és a gazdaságosságra vonatkozó követelmények egyre szigorodnak, ezért hozzáértő, kompetens kapcsolatot igényelnek, aki odafigyel minden fontos pontra. A szoptatós és vemhes kocáknak kiváló vitamin és tápanyag ellátásra van szükségük a magas teljesítményhez és a nagy almokhoz.

A választott és növendék malacoknak egészségesnek kell maradniuk és nagy napi tömeggyarapodást kell elérniük. A malacelőállításban nagyobb mértékű hatékonyságnövelés lehetséges, és szükséges is annak érdekében, hogy gazdasági sikereket érjen el hosszú távon. 

Profitáljon a Sano tanácsadói koncepciójából, valamint kifejezetten a kocatakarmányozáshoz és malacneveléshez kifejlesztett termékeinkből és funkcionális hatóanyag komplexeinkből a kitűzött céljai megvalósításához. Megmutatjuk hogyan lehet hosszú távon felülkerekedni az üzleti és termelési kihívásokon, és hogyan tud minél több malacot értékesíteni, miközben fenntartja a legmagasabb szintű állattartási és egészségügyi színvonalat.

A sikeres kocatakarmányozáshoz és malacneveléshez töltse le a Sano kapcsolódó takarmányozási koncepcióját!

Koca és malac takarmányozási koncepció

Kérjen tapasztalt szaktanácsadó kollégáinktól kötelezettségmentes, testreszabott konzultációt, hogy Ön is profitálhasson a Sano globális szaktudásából!

Az Ön közvetlen kapcsolata hozzánk

Sano Modern Takarmányozás Kft.
Csorba Zsolt
+36 34 556 - 700
+36 34 556 - 710
Külterület 069/6. hrsz.
Csém
2949
Magyarország

További tartalom

A Sano a modern takarmányozás terén 40 év alatt szerzett összes tapasztalatát és hozzáértését a mezőgazdálkodók rendelkezésére bocsátja. Együttesen találkozunk a mezőgazdaság globális követelményeivel és nagy hatékonyságú termékekkel, szakértői

niojio

Egészséges, hatékony és innovációs erővel teli – ezek a jelszavak jellemzik termékeinket.A Sano termékei garantálják vevőinknek a nagy teljesítményű, kiváló minőségű, gazdag beltartalmi értékű, egyedi takarmányozási koncepciókba ágyazott

Az egyedülálló Sano tanácsadási koncepció egyesíti a mezőgazdálkodók, a takarmányozási tanácsadók és az állattakarmányozás terén járatos Sano-állatorvosok tapasztalatait, szaktudását. Célunk, hogy hosszú távon optimalizáljuk az állatok egészségét