Kooperációk

Annak érdekében, hogy a tudomány és a kutatás legfrissebb szintjét folyamatosan közvetíthessük, a Sano Akadémia együttműködik a Sano Agrárintézettel és az Inedával, a jövedelmező tejtermelés európai intézetével.

A gyakorlatból a gyakorlatnak adjuk át a Sano Agrárintézet tapasztalatait az Akadémiának, ahol találkoznak a képzési, továbbképzési koncepciók, oktatások, rendezvények. Ebből a jelentős tudástranszferből és tapasztalatcseréből számos új perspektíva, elgondolás és megoldási kezdeményezés jön létre mindenféle méretű üzem számára. 

Az Inedával folytatott együttműködésből értékes tapasztalatcsere származik az agrártudósok és állatorvosok tudásával együttesen, amely megjelenik a Sano Akadémia kínálatában is – az Ineda pl. neves németországi, európai és amerikai egyetemi tanárokkal és intézetekkel történő kapcsolatfelvételt tesz lehetővé. A két intézet belépésével a hálózatba és a világszerte több mint 20 Sano-ország gyakorlati tapasztalataiból egyedülálló tudás anyag keletkezik a Sano-nál.

Az Ön közvetlen kapcsolata hozzánk

Sano-Modern Takarmányozás Kft.
Sano Akademia vezető
+36 34 556 - 700
+36 34 556 - 700