hétfő, 6. június 2016

Elérhető a Sano új nemzetközi honlapja

A www.sano.international június elejétől működik. Ez alatt a cím alatt a weboldal az új Sano dizájnnal jelenik meg. Az új „mozaiktechnika” az új honlap minden területén visszatükröződik. I

mmár 2016 áprilisától jelenik meg a Sano az új stílusban. Annak érdekében, hogy partnereink és exportőreink az egész világon elérjenek minket, már néhány éve létezik a www.sano.international. 2016 júniusa óta jelenik meg a weboldal az új formájában. Az új stílus visszatükröződik az új internetoldalakon is.

Áttekinthető kialakítás, sok kép és egyszerű terméknavigáció jellemzik  a weblapot. Nagy hangsúlyt kapott a felhasználó-barát kialakítás - a felhasználó és elvárásai egyértelműen a középpontban vannak. A Sano  világszerte elérhető az egészséges növekedés érdekében. Ez az igény az új nemzetközi weboldalon is megjelenik. A weboldal a gazdáktól az importőrökig egyaránt igazodik a különböző igényekhez. Az Sano országfelelőseivel együtt hozta létre a weboldalt. Igazodik a globális piacok elvárásaihoz.  Minden információ gyorsan elérhető.

 

Az Ön közvetlen kapcsolata hozzánk

Matthias Hohlbach
+49 8744 9601 144