Profitáljon Ön is a Sano tanácsadói koncepciójából

Hozzáértő tanácsadás és elemzés

Az egyedülálló Sano tanácsadási koncepció egyesíti a mezőgazdálkodók, a takarmányozási tanácsadók és az állattakarmányozás terén járatos Sano-állatorvosok tapasztalatait, szaktudását. Célunk, hogy hosszú távon optimalizáljuk az állatok egészségét, teljesítő képességét, ezzel pedig vevőink üzemi eredményeit. Ebben a folyamatban aktív kísérőként tanácsokkal és tettekkel állunk vevőink mellett. Elemezzük az egyedi üzemi követelményeket és ezek alapján fejlesztjük ki az üzemre szabott takarmányozási stratégiákat. Eközben vevőink profitálnak a mezőgazdaságban világszerte létrehozott fejlesztéseink hosszú évek során szerzett tapasztalataiból és ismereteiből. Globális tudáshálózatunk növeli a helyszíni tanácsadás kompetenciáját és megteremti a jövőbeli növekedés alapját.

7 lépés az egészséges növekedéshez  

  1. A kezdetnél a gazdálkodó a Sano takarmányozási tanácsadóval együtt meghatározza az üzemi célokat.
  2. A célok meghatározását követi a teljesítmény javítását célul tűző elemzés, amelynél a Sano takarmányozási tanácsadója felveszi a VALÓS helyzetet a tartás a takarmányozás és a teljesítményadatok alapján.
  3. A Sano takarmányozási tanácsadó az összes információt kiértékeli és testreszabott, célirányos, teljes körű üzemi- és takarmányozási stratégiát készít.
  4. A Sano takarmányozási tanácsadója bemutatja az elkészített intézkedési tervet és az optimális takarmányozási stratégiát.
  5. A takarmányozási tanácsadóval együtt ülteti át a gazdálkodó a Sano takarmányozási koncepciót a gyakorlatba – amelyben szívesen részt vesz az üzemi állatorvos is.
  6. A hosszú távú siker érdekében folyamatosan ellenőrzik az eredményeket.
  7. Ha eltérést tapasztalnak a célhoz vezető úttól, korrekciós intézkedéseket javasolnak. 

Az Ön közvetlen kapcsolata hozzánk

Sano Modern Takarmányozás Kft.
Csorba Zsolt
+36 34 556 - 700
+36 34 556 - 710
Külterület 069/6. hrsz.
Csém
2949
Magyarország