SanAmmat Puddino®

Puding malacoknak az egyöntetű növekedésért

Hízósertéseknél a megfelelő malackori takarmányozás fontos szerepet tölt be a későbbi teljesítmény szempontjából. Az állatok egészségét malackorban kell megalapozni a törésmentes fejlődés érdekében. Ezért bővítettük takarmányozási koncepciónkat egy innovatív termékkel.

A Sano kifejlesztett egy speciális, pépes állagú malactápszert, a SanAmmat Puddino®-t. A pépes, pudingszerű takarmány gyakorlatilag a SanAmmat F® malac tejpótló és a Bonni M Forte® szilárd takarmány ötvözete. Kiegészítő takarmányként adható malacoknak a szopós fázisban, megkönnyítve a szilárd takarmányra történő átszoktatást.

A sertéstenyésztés fő célja, hogy a kocák sok utódot hozzanak világra magas születési súllyal. Emellett alapvető elvárás, hogy a koca egészséges legyen és minél több tejet adjon. A tejpótlók alkalmazása ma már szinte elkerülhetetlen, ha egységes, arányos almot szeretnénk. Az egyre korábbi választások miatt a szilárd takarmányra történő átállásnál szoktak megtörni a malacok. Az egyik legnagyobb problémát a malacnevelésben a szilárd takarmányra történő szoktatás jelenti. Az új SanAmmat Puddino® malactápszer etetése megfelelő enzim tréning a malacok számára, így az átállás gyorsabb és gördülékenyebb lesz. Emellett a pudingszerű készítménnyel könnyű biztosítani a malacok megfelelő táplálék kiegészítését. A malacpuding nagy előnye, hogy speciális tejsavó port és hidrolizált vérsejteket is tartalmaz. Ezek a fehérjeösszetevők segítik a malacok emésztésének és teljesítményének javítását, valamint biztosítják a magas napi testtömeg-gyarapodást és az immunrendszer megfelelő működését.

A SanAmmat Puddino® tápszer használata rendkívül egyszerű és hatékony, tökéletesen alkalmas etetésre valamennyi technológia mellett. 

Az Ön közvetlen kapcsolata hozzánk

Sano Modern Takarmányozás Kft.
Csorba Zsolt
+36 34 556 - 700
+36 34 556 - 710
Külterület 069/6. hrsz.
Csém
2949
Magyarország

További tartalom

niojio

Egészséges, hatékony és innovációs erővel teli – ezek a jelszavak jellemzik termékeinket.

A hízósertés értékes soványhús aránya már a vemhes koca takarmányozásásnak függvénye, mivel már az anyaméhben determinálódik az izomsejtek száma. Az ellést követően a soványhús arányát a malac fejlődése és napi súlygyarapodása határozza meg.

Az ellésenkénti malacok száma az utóbbi években jelentősen megnövekedett. Néhány üzem megpróbálja a malacok egy részét dajkásítva felnevelni. Ezzel azonban folyamatosan sérül az all in all out - elv.