A Sano Akademia

Kiváló tudással mindig egy lépéssel előrébb. Több mint 15 éve, hogy a Sano Akadémia egyet jelent a hozzáértő képzéssel és továbbképzéssel, és fontos stratégiai sikertényező a nemzetközi növekedés terén.

 

Célirányos képző- és, továbbképző programok teszik lehetővé dolgozóink számára, hogy a Sano Akadémián átfogó egyéni és szakmai továbbképzésben részesüljenek. Így garantált, hogy különösen szaktanácsadóink és szakspecialistáink mindig aktuális szaktudással rendelkezzenek annak érdekében, hogy nagy elvárású tanácsadási helyzetekben is optimális megoldásokat javasolhassanak a mezőgazdasági üzemek számára. A gazdálkodók és a Sano értékesítési partnerei számára is érdekes továbbképzéseket, kiváló szakmai találkozókat kínál a Sano, amelyek közös jellemzője, hogy hozzáértő szakmai referensek és tudósok folyamatosan aktuális és érdekes témákról számolnak be a takarmányozás, az állategészségügy és-menedzsment területéről. A többlettudás megfelelő felvértezés a modern haszonállattartás kihívásaihoz.

A sikert elkötelezett oktatócsoport biztosítja, amely kiváló hozzáértéssel, lelkesedéssel és a gyakorlati összefüggések intenzív feltárásával adja át a tudástartalmakat.  Legyen Ön is aktív, és induljon el velünk együtt a sikeres jövőbe. Örülünk a sikerre és tudásra szomjas résztvevőknek.

 

Az Ön közvetlen kapcsolata hozzánk

Sano-Modern Takarmányozás Kft.
Sano Akademia vezető
+36 34 556 - 700
+36 34 556 - 700