A Sano kereskedelmi program

Profitáljon a Sano-val együtt

Minden vállalat, legyen az agrárkereskedelmi vagy mezőgazdasági üzem, rendkívül nagy konkurencia- és költségnyomás alatt áll napjainkban.

Bizonyára Önnek is vannak konkrét elképzelései a jövőjéről?

  • Szeretné növelni profitját vagy egy második lábat kialakítani profiljában?
  • Szeretne új beruházást létesíteni vagy bővíteni?
  • Az egyszerű és tiszta termékkoncepciókban látja sikerét? Szeretné üzletét továbbfejleszteni?

Valamennyi jövőbeli céljára vonzó szolgáltatásokat és az ágazatban egyedi előnyöket kínál Önöknek a Sano kereskedelmi programja. Ismerje meg a Sanot és profitáljon professzionális kereskedelmi programunkból. Programunk a következő pontokból tevődik össze:

1. Sano szaktanácsadási és értékesítési támogatás

Sano-kereskedőként váljon Ön is a regionális kompetenciaközpont részévé. Németországban és Ausztriában összesen hat kompetencia-helyszínen áll Önök mellett személyes Sano-tanácsadójuk tanácsokkal és tettekkel. Közösen látogatnak el rendszeresen jövőorientált mezőgazdasági üzemekbe. A Sano a szaktanácsadás mellett professzionális értékesítési támogatást is kínál. A továbbiakban profitáljon a rendszeres Sano értékesítési akciókból.

2. Sano termékek kiemelkedő kondíciókkal

Válassza a Sano prémiummárkáját. Minden Sano-termék egymásra épül a Sano takarmányozási koncepcióban: az egészséges állatokért, a bizonyíthatóan nagyobb teljesítményért és az állatok egészséges növekedéséért. A számtalan független szervezet, a DLG, a TÜV, a QS és a Pastus+/AMA-védjegyével igazolt tanúsítás bizonyítja azt a minőségi igény, amelyet Ön partnerként elvár. A Sano-vevőknek nem kell átverekedniük magukat a termékek átláthatatlan dzsungelén. A Sano-termékskála áttekinthető és összetéveszthetetlen. Termékstratégiánkkal kereskedőként egyértelműen megkülönböztethetőek vagyunk versenytársainktól. A Sano ezen kívül egész Németországban egyet jelent a tiszta és egységes árpolitikával. Profitáljon Sano-kereskedőként a Sano bevezető bónuszából rögtön az első megrendeléskor is.

3. Sano képzési program a Sano Akadémián 

A Sano Akadémián a Sano-kereskedők megkapják a szükséges know-how-t. Függetlenül attól, hogy alapításhoz nyújtanak tanácsadást vagy kezdő, ill. továbbképző takarmányozási tanfolyamon vesznek részt vagy eladási technikákat tanulnak: a Sano erős partnerként minden területen rendelkezésre bocsájtja a megfelelő now-how-t. Profitáljon a kereskedő kollégákkal és a szakértőkkel folytatott tapasztalatcserékből is az évente megrendezésre kerülő kereskedői napokon.

Ha érdekli a Sano - Modern Takarmányozással folytatott partneri együttműködés, keressen bennünket közvetlenül.

Az Ön közvetlen kapcsolata hozzánk

Sano Modern Takarmányozás Kft.
Csorba Zsolt
+36 34 556 - 700
+36 34 556 - 710
Külterület 069/6. hrsz.
Csém
2949
Magyarország