Sano Magazin 2019/1

A frissen megjelent Sano Magazinban megtudhat minden fontos információt a Sano valós idejű takarmányozási és telepirányítási rendszeréről, a SmartDairyNutrition-ről: milyen előnyei vannak a szoftver használatának, hogy működik, milyen részekből áll, és miért nyújt többet más rendszereknél.

Természetesen idén is foglalkozunk a tartósítás témakörével. Megismerheti a kukoricaszilázs emészthetőségének javítási lehetőségeit az emészthetőséget befolyásoló tényezők áttekintésével, illetve szót ejtünk a szerves savak nyári aratáskor történő használatáról is.

A tejelő szarvasmarha tartásban a magas szomatikus sejtszámnak számos oka lehet. Wellmann Péter szaktanácsadó kollégánk két részes cikkében ennek okait és megelőzési lehetőségeit boncolgatja.

A magazinból betekintést nyerhet Szabó Gábor, sikeres húsmarha hizlaló partnerünk üzemébe, ahol többek között megismerkedhet az itató automatás borjúneveléssel.

A sertéshizlalásban a bélkitágulási szindróma kérdésköre sok termelőt foglalkoztat. Több rendezvényen volt már róla szó, és most nyomtatott formában is összegyűjtöttük a rejtélyes kórral kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

A Sano termékfejlesztői és szaktanácsadói folyamatosan figyelik a piaci igényeket és ennek megfelelően keresik a partnerek számára a legmegfelelőbb megoldásokat, kombinációkat. Mindig a fejlődés, a hatékonyság fokozása a célunk. Ennek a munkának az eredménye a Suggi® Forte 3. Cikkünkből megismerhetik a termékfejlesztés útját.

A Sano fő profilja a takarmánygyártás, de emellett a SILOKING takarmánykeverő-kiosztó kocsik magyarországi forgalmazója és szervize is. A közelmúltban 3 önjáró gépet is átadtunk régi partnereinknek, akik már a sokadik SILOKING TMR kocsijukat vásárolták meg. Olvassák el miért választották már sokadszorra is a SILOKING-et!

Az új Sano Magazint keresse szaktanácsadójánál, az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon a Sano standnál (E/703), vagy tekintse meg online:

 

Az Ön közvetlen kapcsolata hozzánk

Sano Modern Takarmányozás Kft.
Csorba Zsolt
+36 34 556 - 700
+36 34 556 - 710
Külterület 069/6. hrsz.
Csém
2949
Magyarország