Szaktanácsadói képzés

Az egyedülálló képzés

A Sano kitűnő szakmai és egyéni fejlődési lehetőségeket kínál új dolgozóinak tanulmányaik során és a szakmában megszerzett képességek célirányos továbbfejlesztésére. A megfelelő kompetenciákkal felszerelkezve mindenekelőtt az agrárágazat vevői profitálnak tanácsadói szolgáltatásunkból.
 
A Sano Akadémia 9 hónapos képzésével vizsgázott szarvasmarha- és sertéstakarmányozási szaktanácsadóvá válhat - ezt kínáljuk a legmagasabb színvonalú tanácsadói képzés keretében, hogy folyamatosan kompetensen működhessenek közre a modern mezőgazdaság kihívásaival szemben. A képzési modulok (személyes oktatás a Sano Akadémián és on-the-job tréning az adott régióban) lépésről-lépésre épülnek egymásra és tartalmazzák a tudományos szaktémák átadását, a szükséges kompetenciákat a tanácsadás, az értékesítés, a retorika, a prezentáció és a modern ügyfélkapcsolat kezelés területén. 
 
Az on-the-job tréninget tapasztalt Sano szaktanácsadó és coach kíséri folyamatosan. A 9 hónapos képzést az oklevelet adó akadémiai vizsga zárja le.
 
A Sano átfogó továbbképzési lehetőségeket és kiegészítő szakképesítést kínál a Sano Akadémián, pl. speciális szaktanácsadói, értékesítés-vezetői és oktatói képzéseket.
 

Ez a képzés egyedülálló az ágazatban.  A gazdálkodók a Sano szaktanácsadóinak hozzáértését kiválónak értékelik. Minden Sano szaktanácsadót a lehető legjobban készítünk fel a jövőbe mutató szakmában végzendő tevékenységére. Ennek során a Sano a jövőbe történő befektetésként átvállalja új dolgozóinak képzési költségeit. 

Az Ön közvetlen kapcsolata hozzánk

Sano Modern Takarmányozás Kft.
Csorba Zsolt
+36 34 556 - 700
+36 34 556 - 710
Külterület 069/6. hrsz.
Csém
2949
Magyarország