Személyes fejlődés

Garantált a fejlődés

A mezőgazdaság gyors fejlődése következtében vevőink magas elvárásokat támasztanak tanácsadásunkkal szemben. Ehhez minden munkatársunknak késznek kell lennie önmaga folyamatos fejlesztésére. A Sano vállalati kultúrájában kiemelt szerepe van az egyéni fejlődésnek.

A Sano Akadémia kiváló minőségű képzést garantál a cég dolgozóinak és az élethosszig tartó tanulás szellemében biztosítja a folyamatos továbbképzést.

Számos szakmai és vezetői pályát kínálunk, pl.

  • Speciális szaktanácsadó, szakterületi vezető: A megalapozott mezőgazdasági ismeretekkel rendelkező sikeres tanácsadóknak lehetőségük van arra, hogy kiegészítő képzések révén a kiválasztott szakterületeken, pl. tejtermelés, pataegészség stb. szakértőkké váljanak. Ezen kívül átfogó üzemgazdasági, takarmányadag-optimalizálási ismeretekkel rendelkeznek, valamint igényes, testreszabott takarmányozási koncepciókat képesek összeállítani.
     
  • Mentorprogram: A Sano mentorprogramja kiváló lehetőséget kínál szakspecialistái részére saját tevékenységi területük bővítésére a mentorálás és a coaching terén. Tanulópartnerként végigkísérjük szaktanácsadóink és szakspeciálistáimkadóink útját a sikerhez és a mentorprogramot ugródeszkaként használhatják a sikeres szakmai vagy vezetői karrierhez.
     
  • Management-training program: A sikeres tanácsadóknak lehetőséget adunk arra, hogy célzottan értékesítési vezetővé fejlődjenek. Potenciál- és kompetencia elemzés alapján az egyénre szabott fejlesztő programba kerül a vezető pozíció minden lényeges aspektusa. Adott értékesítési terület vezetői felelőséggel történő sikeres átvételekor biztosítjuk azokat a tartalmakat, ismereteket, amelyekkel sikeresen alakíthatja ki szakterületét, toborozhat munkatársakat, végezheti a vezetést és az értékesítési kontrollingot.
     
  • Továbbképzés oktatásvezetővé: A tapasztalt Sano-tanácsadók oktatásvezetővé is képezhetik magukat. A magas szintű prezentációs technikákat, az előadói képességek fejlesztését neves, külső előadók oktatják, ill. végzik, pl. az Anita Hermann-Ruess und Partner és a Kaltenbach Training társaság.

Rendszeres hazai és nemzetközi akadémiai találkozók garantálják a magas színvonalú képzéseket, továbbképzéseket országhatárokon túl is.

Az Ön közvetlen kapcsolata hozzánk

Sano-Modern Takarmányozás Kft.
Sano Akademia vezető
+36 34 556 - 700
+36 34 556 - 700