Nagy hatékonyságú termékek és takarmányozási koncepciók

A Sano az értékteremtés minden szintjén egyet jelent a minőséggel.

Az egészséges növekedés folyamatának javítása a takarmánytól kezdődően az állatokon át egészen az emberig - ez a mi meghatározott célunk. Az ehhez vezető utat következetesen jól bevált és innovatív megoldásokkal tesszük meg. Strukturált szolgáltatási portfóliónk több mint 40 éve bizonyítja gyakorlati alkalmasságát. Kiváló minőségű termékek széles skáláját kínálja, amelyek kifejezetten vevőink igényeire szabottak. A premixeket, tejpótlókat, kiegészítő takarmányokat, speciális takarmányokat és szilázsoló szereket kiváló minőségű alapanyagok jellemzik. Ezeket tudományosan megalapozott takarmányozási koncepciókban alkalmazzuk . Ezen túlmenően a gyakorlatban kipróbált kiegészítő termékek jelentős számát kínáljuk haszonállat takarmányozásra és a professzionális üzemvezetéshez.

Minőségi alapnyagok - Valamennyi takarmánytermékünk alapját minőségi, értéket adó beltartalmi anyagok képezik, hogy az állatok pontosan azokat a tápanyagokat kapják, amelyekre egészségükhöz és nagy teljesítményükhöz szükségük van. Folyamatosan vizsgáljuk és optimalizáljuk a környezeti összeférhetőséget és a fenntarthatóságot.

Legmodernebb technológia - Termelésünk teljes körűen számítógép vezérlésű, közben pedig folyamatos az ELŐÍRT és a VALÓS állapot összevetése, ill. összhangba hozása. A folyamatos kiértékelés keretében biztosítják a termelési dolgozók, hogy csak kifogástalan termék hagyhassa el a gyártást és kerülhessen a vevőhöz.

Legszigorúbb biztonsági normák - A biztonság bizalmat teremt, ezért a biztonság számunkra a legfontosabb követelmény. A legmagasabb szintű standardokat határozzuk meg munkatársaink számára a munkabiztonság terén, valamint a beszerzéssel kezdve, a termelésen és termékeink tárolásán keresztül egészen a vevők részére történő kiszállításig.

Vállalaton belüli és vállalaton kívüli ellenőrzött minőség - Minden gyárunkban minőségbiztosítási munkatársaink felelnek az általunk előállított takarmányokért. Az önkéntes, számtalan független szervezet által kiállított tanúsítások igazolják a minőséggel szemben támasztott szigorú igényeinket.

Belső és külső ellenőrök igazolják a Sano kiváló minőségét az értékteremtő lánc minden szintjén:

Az Ön közvetlen kapcsolata hozzánk

Sano Modern Takarmányozás Kft.
Csorba Zsolt
+36 34 556 - 700
+36 34 556 - 710
Külterület 069/6. hrsz.
Csém
2949
Magyarország