3

Hogyan lehet Sano kereskedő?

Sano állatorvosi partnerek

Sano gazdálkodó partnerek

Profitáljon a Sano – Modern Takarmányozás Kft-vel kialakított kapcsolatából

A Sano az Ön társa a korszerű takarmányozással kapcsolatos egészséges gyarapodásban. Együtt állunk alapvető és mélyreható mezőgazdasági változások előtt. A Sano a gazdálkodóknak, kereskedőknek, állatorvosoknak és partnereknek egész 40 éves tapasztalatát és kompetenciáját bocsátja rendelkezésre a korszerű takarmányozás területén. Közösen nézünk szembe a mezőgazdaság globális kihívásaival és nagy hatásfokú termékekkel, kompetens szaktanácsadással és jövőorientált kutatással döntő mértékben járulunk hozzá az egészséges gyarapodáshoz. Tájékozódjon itt, hogy a Sano partnereként Ön miként profitálhat.

Van kedve a változatosságra? Újat akar tanulni és megélni azt? Akkor mint a Sano partnere, pontosan jó helyen jár! Partnerként legyen a Sano értékesítésének része. Szívesen látjuk, hogy tudását és elkötelezettségét megossza velünk. Testreszabott megoldásokat kínálunk kereskedői tevékenységéhez és átgondolt koncepciókat a hosszú távú kapcsolat érdekében.

Az Ön közvetlen kapcsolata hozzánk

Sano Modern Takarmányozás Kft.
Csorba Zsolt
+36 34 556 - 700
+36 34 556 - 710
Külterület 069/6. hrsz.
Csém
2949
Magyarország

Tudjon meg többet partner-programunkról

Minden vállalat, legyen az agrárkereskedelmi vagy mezőgazdasági üzem, rendkívül nagy konkurencia- és költségnyomás alatt áll napjainkban.Bizonyára Önnek is vannak konkrét elképzelései a jövőjéről?Szeretné növelni profitját vagy egy második lábat

Vevőinket és partnereinket világszerte elkísérjük üzemük és folyamataik optimalizálásakor. Kompetencia területeink és szolgáltatásaink az akutális követelményekhez és a mezőgazdasági termények globális piacának jövendő kihívásaihoz igazodnak.

A SanoVet termékek a mezőgazdasági termények globális piacának aktuális követelményeihez és jövőbeli kihívásaihoz igazodnak. A vevőknek és az állatok érdekében nyújtott szolgáltatás és az üzemek ezzel együtt járó fejlődése áll a Sano