Állatorvosok

SanoVet - A gyakorlatból a gyakorlatnak

A SanoVet termékek a mezőgazdasági termények globális piacának aktuális követelményeihez és jövőbeli kihívásaihoz igazodnak. A vevőknek és az állatok érdekében nyújtott szolgáltatás és az üzemek ezzel együtt járó fejlődése áll a Sano tevékenységének központjában. A Sano állatorvosok nagy teljesítményű, kiváló minőségű termékekhez garantálnak hozzáférést. Olyan befektetés ez, amely megéri partnereiknek: Gazdálkodó és állatorvos.

Az állományt gondozó állatorvosokkal közösen fejlesztettük ki az exkluzív Sano állatorvosi termékvonalat. Ez a termékvonal összefogja a Sano-állatorvosok, Sano-takarmá-nyozási tanácsadók és a gazdálkodók tapasztalatait, szaktudását.  A Sano az érdeklődő állatorvosoknak a haszonállat takarmányozás (szarvasmarha) következő területein kínál termékeket és megoldásokat:

  • Nevelés
  • Korai laktáció
  • Borjú
  • Föcstej
  • Tejelőtehém

Profitáljon Ön is a testreszabott kiegészítő termékekből, amelyek hatékonysága beigazolódott a Sano Agrárintézet gyakorlatában.

Termékeinket kizárólag állatorvosoknak adjuk át. Gazdálkodóknak szóló termékeink nem kaphatók kereskedelmi forgalomban, hanem kizárólag állatorvosokon keresztül szerezhetők be. Kérjen kötetlen tanácsadást; győződjön meg személyesen és tesztelje termékeinket.

Az Ön közvetlen kapcsolata hozzánk

Sano Modern Takarmányozás Kft.
Csorba Zsolt
+36 34 556 - 700
+36 34 556 - 710
Külterület 069/6. hrsz.
Csém
2949
Magyarország