A Sano vállalati értékei

Öt érték tesz bennünket erőssé

Nemzetközi szinten is működő családi vállalkozásként, a közösség által formált vállalati kultúrával tiszta értékelképzeléseket gondozunk, amelyek mindennapi tevékenységünket alakítják.

Barátság -Akik egymásra hagyatkozhatnak, és tudják, mit jelent a jóban-rosszban összetartás, azok az igazi barátok. Ez a mi igényünk is a munkatársakkal, partnerekkel és a vevőkkel folytatott együttműködés terén. Tanácsadással és tevékenyen is mellettük állunk a közös siker érdekében.

Teljesítménykészség - A várakozások túlszárnyalása, pozitív meglepetések szerzése a partnereinknek - ez jelenti számunkra a teljesítményt. A legmagasabb igényeket önmagunkkal szemben támasztjuk, hogy minden nap valamivel jobbak legyünk, termékeink hatékonyságát tovább optimalizáljuk és képesek legyünk vevőinket lelkesíteni.

Bátorság - Minden nap kihívások találnak ránk, kicsik és nagyok egyaránt. Tettrekészség, célratörekvés és bátorság jellemzi döntéseinket és együtt haladunk az új utakon. Szívesen állunk a kihívások elébe és közösen növekedünk.

Megbecsülés - Őszinte együttműködés, más kultúrákkal szembeni nyitottság és az erőforrások felelős használata formálja gondolkodásunkat, cselekedeteinket. Becsüljük a másik véleményét és tisztelettel bánunk másokkal is.

Egység - Mindig az egészet tartjuk szem előtt, így érünk el közösen elégedettséget és sikert. Ez minden téren teljesítőképességet követel és természetesen azt is, hogy támogassuk az egyén erősségeit és személyes fejlődését.

Ezeket az irányelveket jelöltük ki magunknak, hogy a modern állattartásban az egészséges növekedésről alkotott jövőképünket sikeresen és partnerként valósítsuk meg.

 

Az Ön közvetlen kapcsolata hozzánk

Sano Modern Takarmányozás Kft.
Csorba Zsolt
+36 34 556 - 700
+36 34 556 - 710
Külterület 069/6. hrsz.
Csém
2949
Magyarország