kedd, 11. szeptember 2018

Sano Magazin 2018/2

Legújabb kiadványunkban bemutatunk 2 új SanoVet terméket, a BoliSan® CELL és a BoliSan® CALCIUM bóluszokat. Előbbit a tőgy védelme, míg utóbbit a tejláz megelőzése érdekében fejlesztette ki a Sano.

A tejelő vonalnál maradva foglalkozunk a tehéntej zsírtartalmával és a és a tejelő tehenek takarmányozásában leggyakrabban használt ipari fehérjeforrásokkal.

A sertéshizlalásban megnövekedett az igény a 135 kg-os hízókra, ami egyaránt generál lehetőségeket és kihívásokat. Cikkünkből megtudhatják, hogy javítsanak a telep hatékonyságán a magasabb profit elérése érdekében.

A magazinból továbbá betekintést nyerhetnek a Kántor család történetébe, amiből kiderül, hogy lehet a gazdaság továbbörökítését sikeresen lebonyolítani.

Ezen kívül megismerhetik a gazdaságos tojástermelés alapjait, illetve tippeket adunk az állattenyésztő telepek működésének javításához.

A frissen megjelent Sano Magazint keresse szaktanácsadójánál, a Kaposvári Állattenyésztési Napokon a Sano standnál a Tejelő pavilonban, vagy tekintse meg online:

 

Az Ön közvetlen kapcsolata hozzánk

Sano Modern Takarmányozás Kft.
Csorba Zsolt
+36 34 556 - 700
+36 34 556 - 710
Külterület 069/6. hrsz.
Csém
2949
Magyarország