PreKern® Forte 3 & Suggi® Forte 3

Továbbfejlesztve speciális fehérjével

A választott és az első hízlalási szakaszban levő malacok különösen magas elvárásokat támasztanak a fehérjeforrással szemben. A Sano ezért a Prekern Forte 3 & Suggi Forte 3 termékeit továbbfejlesztette. Mindkét termék nagyon jól emészthető speciális állati fehérjekeveréket tartalmaz kiegészítésként.

Prekern® Forte 3 & Suggi® Forte 3 a Sano malacnevelési termékei választási és nevelési fázisban. A Sano most mindkét malacnevelési termékét újraértékelte. A Prekern® Forte 3 & Suggi® Forte 3 több fehérjekomponenst tartalmaz – melyek optimálisan igazodnak a fiatal malacok igényeihez.

Ízletes és nagyon jól emészthető
Választás után a fiatal malacok igényei a takarmánnyal szemben igen magasak. A takarmánykeverékek iránti elvárások egyértelműek: kitűnő ízletesség és könnyen emészthető takarmány teljes értékű tápanyagokkal és koncentrált energiatartalommal.

Minél inkább hasonlít a testösszetételhez, annál jobb
Különösen nagy jelentősége van a fehérjekomponenseknek. A fiatal malacok számára nagyon fontos, hogy a különböző fehérjeforrások a takarmányban egymással jól legyenek kombinálva. Magyarázata: az aminosavak kiegészítik egymást. Minél jobban hasonlítanak a takarmányfehérjék a testi fehérjékhez, annál gyorsabban épül be az anyagcserébe. Emiatt módosította a Sano a Prekern® Forte 3 & Suggi® Forte 3 receptúráját e legújabb felismeréshez.

Növényi és állati eredetű kombináció
A Prekern® Forte 3 & Suggi® Forte 3 mindjárt egymást kiegészítő növényi és állati eredetű fehérjék speciális kombinációját tartalmazza. Különösen az újonnan alkalmazott vérsejtek jelentenek a fiatal és kisebb malacok számára jelentős előnyöket a gyarapodás és az egészség terén egyaránt. Oka: a vérsejtek a vérplazmához képest a fehérje mellett további fontos hatóanyagokat is tartalmaznak a nagy napi tömeggyarapodáshoz, az optimális vérképzéshez és a jól működő immunrendszerhez.

 

Vizsgálat alatt az új fehérjekombináció

Fehérjehidrolizátum sertésvérből = vérsejtek

  • teljes értékű állati fehérje, emészthetősége malacok számára 95 % fölött van
  • könnyen hasznosítható aminosavak
  • hatóanyagok az anyagcsere és az immunrendszer támogatására stressz és fertőzés esetén
  • csökkenti a vérkeringési zavarokat
  • kannibalizmus megelőzése

Gőzölt szójabab

  • értékes fehérje, mint aminosav-forrás
  • finoman emulgeált és kitűnően emészthető zsír (a kocatejhez hasonló) mint energiaforrás

Keserű íztől mentesített burgonyakeményítő

  • nagyon jól emészthető és a legjobb aminogrammal rendelkező teljes értékű fehérje

 

Ezt jelenti a Sano fehérjekeverék

Védelem a fertőzésekkel szemben
A fehérjékre az izomfelépítésen kívül a fertőzéskor előállított antitestek képzéséhez is szükség van. Különösen fontos tehát a fertőzés idején és utáni időszakban a biológiailag értékes fehérjékkel való ellátás, mivel ilyenkor akár 40 %-kal is megnőhet az igény.

Nincs választáskori törés a hidrolizált vérsejtek alkalmazásakor
Míg a vérplazma kizárólag fehérjeforrás, a vérsejtek nemcsak nagy értékű fehérjeforrások, hanem ezen kívül további bioaktív hatóanyagokat is tartalmaznak. Előny: a nevelés második szakaszában a takarmányváltás után ugyanolyan egyenletesen fejlődnek tovább a malacok és a vérplazma alkalmazásánál ismert „választáskori törés” elmarad.

 

Alkalmazás
A Prekern® Forte 3-at 30%-ban keverjük be a választáskori malacok takarmányába. Az ezt követő nevelési szakaszban az optimális átmenet érdekében használjon Suggi® Forte 3-at 10%-os bekeveréssel.
Hasznos tipp: A takarmányhasznosítás javítása és a takarmányköltségek csökkentése érdekében keverjen 1 kg Susan Booster®-t tonnánként a malactápba.

Használja ki Ön is a Prekern® Forte 3 & Suggi® Forte 3 előnyeit a malacnevelésben. Sano szaktanácsadója és kereskedője szívesen segít Önnek bármikor, hogy a malacnevelés potenciáljait teljes mértékben ki tudja használni.

Az Ön közvetlen kapcsolata hozzánk

Sano Modern Takarmányozás Kft.
Csorba Zsolt
+36 34 556 - 700
+36 34 556 - 710
Külterület 069/6. hrsz.
Csém
2949
Magyarország

További tartalom

niojio

Egészséges, hatékony és innovációs erővel teli – ezek a jelszavak jellemzik termékeinket.A Sano termékei garantálják vevőinknek a nagy teljesítményű, kiváló minőségű, gazdag beltartalmi értékű, egyedi takarmányozási koncepciókba ágyazott

Az egyedülálló Sano tanácsadási koncepció egyesíti a mezőgazdálkodók, a takarmányozási tanácsadók és az állattakarmányozás terén járatos Sano-állatorvosok tapasztalatait, szaktudását. Célunk, hogy hosszú távon optimalizáljuk az állatok egészségét

A hízósertés értékes soványhús aránya már a vemhes koca takarmányozásásnak függvénye, mivel már az anyaméhben determinálódik az izomsejtek száma. Az ellést követően a soványhús arányát a malac fejlődése és napi súlygyarapodása határozza meg.A